2014-05-04 - Dag 1 (sön) i Kroatien

Efter en lång resa med flyg och båt kom Ullevi TK fram till hotellet vrålhungriga runt 21.00 på lördagskvällen. Efter sen middag, härlig sömn och frukost vid 08.00 på söndagen var batterierna åter laddade inför första träningspasset. Trots storm och lite regn kunde man genomföra första träningspasset på tennisbanorna. Därefter väntade bad i inomhuspoolen, lunch och vila inför eftermiddagens träningspass. När spelarna gick in på de välskötta grusbanorna andra gången för dagen kikade äntligen solen fram för första gången. Efter matchspel väntade åter ett besök i poolen. Utomhuspoolen är lite för kall för att kunna vara i längre än ett kort dopp. Efter gemensam middag väntar troligen lite bowling på hotellet. Det ser ut som om resten av veckan kommer bestå av mestadels sol, svensk sommartemperatur och inte för mycket vind. Caijsa och Ebba delar rum och meddelar att de mår toppen.
Hotell Wellness Aurora - Losinj - 2014 Losinj - 2014  Losinj - 2014 Enter Air Poland - 2014 Lunch Bubbelbad Caijsa, Evelina, Maria, Vanessa, Viktoria, Ebba, Mikaela Caijsa och Ebba - Losinj - 2014


Webdesign av Websoluto.se