2014-04-27 - Copenhagen Outdoor Open

För att komma igång med utomhussäsongen och samtidigt lämna ett tufft SM bakom sig, åkte hela familjen till ett soligt och varmt Köpenhamn över helgen. När vi ändå var på plats så passade Caijsa på att försöka kvala in till Copenhagen Outdoor Open. Det blev tyskt motstånd i kvalet genom fysiskt och enormt stora Paula Prehn. Caijsa hade alldeles för stor respekt i början, vilket gjorde att första set rann ur händerna när hon missade 2 gamebollar till 5-3 i första set. Vid 4-6, 0-1 ändrade Caijsa taktik och slutade ge bort poängen. Detta gjorde att Caijsa till slut ganska behagligt kunde vinna de två sista seten med 6-2, 6-2. Mest imponerande var sättet som Caijsa ägde matchen på banan. Caijsa pratade flytande engelska både med tävlingsledning och motståndare och använde fraser som vi inte visste de lärde sig i årskurs 6. "Look into my eyes and say it was out" samtidigt som fingrarna satt markerade i ögonhöjd. Inte konstigt att motståndaren trots sitt fysiska övertag bröt ihop och även förlorade den mentala kampen. I huvudturneringen får nu Caijsa möta 14-åriga hemmaspelaren Sofie Uldall. Eftersom banorna är extremt svårspelade så känns matchen ganska öppen. Caijsa hoppas kunna fortsätta sin positiva trend och kanske för första gången lyckas överleva första omgången i en ETA 14 år. Oavsett har hela familjen haft en fantastiskt trevlig vistelse i Köpenhamn med besök på Tivoli, Zoo, Ströget, Lilla Havsfruen och även hunnit med att åka cykeltaxi.
Köpenhamn 2014 Köpenhamn 2014 Köpenhamn 2014 - Caijsa Köpenhamn 2014 - Ebba Nyhavn - 2014 Nyhavn - 2014 Cykeltaxi - 2014 Den lille havsfruen - 2014 Tivoli - 2014 (Ebba och Peter) Tivoli - 2014 (Camilla och Caijsa)


Webdesign av Websoluto.se