Dagens matcher

2018-11-18 kl 11:00 - Seriespel - Lerum (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Stella Schadewitz vs Vilma Karlander & Emma Shasteen (SE)

2-6, 6-4, 5-10

>> Se LiveScore

2014-04-22 - Ebba och Vanessa i SM Final

På onsdag kl. 12:00 spelar Ebba final i Flickdubbel 12 tillsammans med kompisen Vanessa Widell Ersöz. På tisdagen vann Ulleviparet sin semifinal mot Klara Milicevic Tabergsdalen och Louice Wikander IS Göta med siffrona 6-3, 6-2. Matchen var jämnare än siffrorna men våra tjejer var kyligare i de avgörande bollarna. I finalen väntar storfavoriterna Petrovic/Mezan som slog ut Ebba och Vanessa med stora siffror i första omgången i SALK Open. Både Ebba och Vanessa har dock nyligen vunnit över Nelly Mezan Trollbäcken TK så helt omöjligt skall uppgiften inte vara. Noterbart är att Vanessa före dubbelfinalen spelar final i singel mot Nellys dubbelpartner Maria Petrovic IK Farsta.


Webdesign av Websoluto.se