Dagens matcher

2018-11-18 kl 11:00 - Seriespel - Lerum (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Stella Schadewitz vs Vilma Karlander & Emma Shasteen (SE)

2-6, 6-4, 5-10

>> Se LiveScore

2014-04-21 - Ebba tar medalj i JSM

Familjerna Hennemann / Widell Ersöz gör det igen. Denna gången är det Ebba som tillsammans med Vanessa tar minst brons i Flickdubbel 12. Medaljen är klar efter vinst i kvartsfinalen mot Galazka//Mårtensson med 6-0, 6-3. Detta var 4:e medaljen totalt som familjerna tar tillsammans i dubbelklassen F12. Imorgon väntar luriga paret Milicevic/Wikander som såg mycket starka ut i sin kvartsfinal.
Tyvärr åkte Ebba ut i singelklassen mot Emma Shasteen från Lerum TK. Emma vann med klara 6-2, 6-1 och spelade bländande tennis. Ebba spelade efter förutsättningarna bra tennis men kom aldrig upp i den nivån som krävs för att skaka ett år unga Emma.


Webdesign av Websoluto.se