2014-04-19 - Caijsa missade 3 matchbollar

Caijsa var ytterst nära att spela hem sin 5:e SM medalj i karriären när hon på påskafton mötte Amanda Citré från Malmö Bellevue. Vid 6-4, 1-6, 5-4 hade Caijsa 40-0 och tre matchbollar men Amanda lyckades vända till 7-5. Caijsa kändes lite sliten både fysiskt och mentalt, vilket resulterade i många egna enkla misstag samt dåligt kroppsspråk i andra set och i slutet av matchen. Detta är inte så konstigt när hon spelade sin 10:e match i detta mästerskapet och dagen efter urladdningen mot Josefin Opitz. Caijsa måste vara nöjd med sin insats trots att det blev ett tråkigt slut. Hon får ta med sig att hon åter igen på kort tid utvecklats till en ännu bättre tennisspelare. Nu är Ebba ensam kvar i SM. Hon vann sin första match med 6-0, 6-0 mot Helsingborgs Hedda Sjökvist. Senare på påskafton spelar Ebba sin första dubbelmatch tillsammans med sin dubbelpartner Vanessa Widell Ersöz. Tjejerna möter Linn Svärd och Jenny Brandt från Mölndal TK.


Webdesign av Websoluto.se