2014-04-17 - Opitz x 2 på Långfredagen

Caijsa och Victoria Carlsten slog in matchbollen på skärtorsdagen kl 18:50 mot Berlin/Scmidt-Axelsson, och är därför klara för kvartsfinal i JSM.
Där väntar storfavoriterna Opitz och Yasar som brukar vinna det mesta de ställer upp i. Motståndarna slår hårdare och är större, men tekniskt är Caijsa och Victoria redan ikapp vilket gör att chansen finns. Caijsa stöter även på Josefin Opitz i 1/8 - finalen i singelturneringen. Caijsa nådde dit efter att ha spelat ut seedade Solnaspelaren Sonja Artemieva med 6-0, 6-1. Opitz är även storfavorit mot Caijsa, men större under har hänt. Ebba passade på att göra sitt sista friidrottspass på skärtorsdagen och laddar nu inför sin första match i JSM i tennis som börjar på påskafton.
ÖIS Friidrott - 2014


Webdesign av Websoluto.se