2014-04-16 - Alla heter Sonja i Stockholm

Att "Alla heter Glenn i Göteborg" visste vi ju redan, men att "Alla heter Sonja i Stockholm" var något nytt för oss på västkusten.
Stockholm kanske inte är helt rätt men i alla fall om man är en14 årig tjej och spelar tennis i Solna TK. Idag tog Caijsa sin 4:e raka seger i SM genom att besegra Sonja Zhou Wahlgren från just Solna TK med 6-1, 6-0. Caijsa var mycket spänd i början av matchen vilket resulterade i många fler egna misstag än vanligt. Efter 4-5 games började Caijsa hitta spelet och lugnet, vilket gjorde att sista set blev en behaglig resa. I morgon väntar Sonja Artemieva, från Solna TK så klart. Det blir den första seedade spelaren i årets SM som Caijsa stöter på. Sonja gick till kvartsfinal i SALK i vintras och är en mycket bollsäker tjej som aldrig ger upp. Känns som att det kan bli en mycket lång och spännande match. I dubbeln vann Hennemann/Carlsten med 6-0, 6-0 mot Åkesson/Wendt från Smedslättens TK. I morgon väntar det seedade och svåra paret Axelsson Schmidt/Berlin från Fair Play TK.
SM Inomhus GLTK - 2014 SM Inomhus GLTK - 2014 (Victoria Carlsten & Caijsa) SM Inomhus GLTK - 2014


Webdesign av Websoluto.se