2014-04-14 - Gais, Friidrott och SM

I söndags hade Gais hemmapremiär mot Idol-vinnaren Kevin Walkers GIF Sundsvall på Gamla Ullevi TK. Gais kämpade till sig tre poäng i den kyliga vinden inför ca 4000 Gårdakvarnar.
Måndagen började sedan med träningsläger för Ebba i friidrottens hus, där Örgryte friidrott under påsklovet har friidrottskola för nybörjare. Ebba kommer att köra tre timmar varje dag fram till fredag. Denna vecka börjar även junior SM inomhus i Tennis på GLTK. Caijsa ställer upp i singel och dubbel i klassen 14-år, och Ebba i singel och dubbel i klassen 12 år. Caijsa startade sin kvalgrupp på måndagen genom att vinna över Josefin Nordlander SALK med 6-0, 6-0. Caijsa behöver vinna två kvalmatcher till för att nå huvudtävlingen som börjar på onsdag. Ebba börjar sina klasser först på påskafton.
Gais hemmapremiär 2014


Webdesign av Websoluto.se