2014-04-06 - Ullevi TK segrare av Västsvenska Cupen i både herr- och dam klassen


Tennis Göteborg har den stora glädjen att presentera 47:e upplagan av den traditionella Västsvenska Cupen (VS-Cupen) för herrlag och den 19:e för damlag.
De tre anmälda damlagen (Ullevi TK, Elfsborg TK och Åkereds TK) har spelat i ett poolspel där alla möter alla en gång, hemma eller borta. Idag spelades finalespelet mellan Ullevi TK och Elfsborg TK. På damsidan ställde Ullevi upp med Eira Tobrand och Caijsa Hennemann som spelade var sin singel och en gemensam dubbel. Eira vann i matchtiebreak mot Tuva Lindsten, 6-4, 4-6, 10-4. Caijsa vann mot Olivia Hedlund med 6-2, 6-1 och tillsammans vann Eira och Caijsa dubbeln med 6-1, 6-3 vilket gjorde att Ullevi vann finalen i damklassen med 3-0 i matcher. Ullevis herrar representerades av Filip Karlsson och William Barn som vann med 2-1 i matcher.
Final Västsvenska Cupen - 2014 Ullevi TK (Eira Tobrand & Caijsa) segrare av Västsvenska cupen 2014 Dam - & Herrlag från Ullevi TK (Eira, Caijsa, Filip och William)

Webdesign av Websoluto.se