2014-03-30 - Ebba och Caijsa vann RM

Ebba tog idag sin första titel i RM.
Tillsammans med klubbkompisen Vanessa Widell-Ersöz vann de finalen i FD12 mot Lerumsparet Shasteen /Karlander med 6-1, 6-3. Känns extra kul för Ebba då hon fick åka hem tidigare från sin klassresa i Danmark för att kunna deltaga i dubbelturneringen. Caijsa spelade hem hela 14-års klassen i singel genom att ett år ung endast tappa 4 games totalt i hela turneringen. I finalen besegrade hon Paulina Engbäck från Partille med 6-1, 6-0, trots att Caijsa inte kom upp i normal standard varken tekniskt eller taktiskt. Det ser bra ut inför kommande utomhussäsong. En trött och sliten Caijsa avslutade sedan finaldagen med att spela om titeln i FD14 tillsammans med träningskompisen Evelina Carlsson. Caijsa och Evelina vann första set med 6-3, men därefter tog tyvärr krafterna slut och Edebo/Jonasson kunde rättvist vinna det avgörande supertiebreaket med 10-6. Nu väntar ett nationellt träningsläger i Jönköping mellan måndag och torsdag för Caijsa. Sveriges 10 bästa 13-åriga tjejer skall tillsammans med juniorlandslagstränaren Fredrik Hörnell och Jonas Svensson träna tennis, fys och ha teoretisk utbildning.
Caijsa och Paulina Engbäck - Finalister RM FS14 Theodor Ström tillsammans Caijsa och Vanessa Caijsa och Evelina Finalister i RM FD14 Ebba och Vanessa - Vinnare FD12


Webdesign av Websoluto.se