2014-02-01 - Imorgon spelas tre semifinaler

Vilken dag! och vilken dag det kommer att bli imorgon! Ebba tävlar i Lidköping och vann på lördagen två bra matcher och står i semifinal i FS13 mot Alicia Eriksson imorgon söndag. Caijsa tävlar i två klasser i Borås (FS14 och FS16) och fick verkligen bekänna färg under lördagen då tre tuffa matcher skulle spelas i stort sett på raken. Med endast ca 1,5 timmes vila totalt sett spelade Caijsa match från kl 15:30 till kl 22:00. Sista matchen mot duktiga Victoria Carlsten blev en rysare på 2 timmar. Sifforna 6-0 i första set speglar inte alls hur jämt det egentligen var vilket istället siffrorna 7-6 i andra set gör. Roligt att titta på tennis där spelarna strider till sista blodsdroppen, underbart! Imorgon väntar minst två semifinaler för Caijsa, en i varje klass. Nu gäller det att samla nya krafter. Lycka till imorgon tjejer!


Webdesign av Websoluto.se