2014-01-27 - VänerSorg

Känner vi igen det ? ETA turnering i 12-års klassen på filten i Vänersborg och förväntningar från ett lyckat SALK. Förväntningar som slutar med ett tidigt uttåg ur turneringen efter en mycket blek insats. Ebba hade en dålig dag på banan mot Danmarks bästa 12-åring som ägde tillställningen från första till sista boll. Den storvuxna danskan tog vara på underlaget och gav inte Ebba någon chans att komma in i matchen. Skall man kunna hota Clara Tauson så måste man få initiativet i bollen och flytta motståndaren över hela banan. En trött, sargad och tyvärr illamående Ebba hade inte kraften att svara på danskans överlägsna fysik. Helgen var trots allt lyckad med 7 timmars träning tillsammans med Sveriges bästa 11-åring och en av Sveriges bästa 12-åring, vilket varvades med lek och bus på hotellet. Detta kanske inte var den ultimata uppladdningen för att kunna prestera på topp i just denna turneringen, men en mycket värdefull upplevelse som kommer att göra nytta på lång sikt för Ebba.


Webdesign av Websoluto.se