2014-01-26 - Vänersborg och Borås

Caijsa och Ebba tävlar ute i landet på olika håll. Ebba är i Vänersborg och spelar Quality Hotel Open, som är en internationell ETA turnering med 39 spelare från 12 olika länder. Det är tennis Göteborg som håller i resan till Vänersborg och spelarna och tränarna åkte redan i fredags eftermiddag. Tävlingen börjar för Ebbas del på måndag eftermiddag då danskan Clara Tauson väntar i första omgången. Helgen i Vänersborg har bestått av mycket träning och bus enligt SMS rapporterna från Ebba, som för första gången reser utan både Caijsa och förälder. Hoppas nu bara att det finns några krafter kvar när tävlingen äntligen börjar.
Caijsa har i helgen kvalat in till två olika klasser i Borås Bravida Tennisvecka. Under lördagen vann Caijsa över Linnea Eriksson GLTK i Flickor 14 år med 6-0, 6-0, och på söndagen över Sonya Semenova Tabergsdalen i Flickor 16 med 6-2, 6-1. Detta innebär att det nästa helg väntar tuffa matcher i huvudtävlingen i både 14- och 16 års klassen.


Webdesign av Websoluto.se