2013-12-23 - Jul- och SALK- förberedelser i Lerum

Caijsa, Ebba och resten av familjen har tillbringat kvällarna före jul i Lerums tennishall. Ebba och Caijsa har försökt förbereda sig inför SALK genom att spela 14-års klasserna i Lerum Open. Utmaningen i matcherna var att träna på ett par tekniska detaljer, samtidigt som tjejerna gärna ville försöka vinna för att även få med sig lite extra självförtroende. Tyvärr drabbades både Caijsa och Ebba av rejäla förkylningar som gjorde att kraften inte fanns på banan för att prestera på topp. Ebba lyckades vinna en match i singelturneringen och visade att hon verkligen är på väg tillbaka till en hög tennisnivå. Caijsa var däckad av förkylningen mellan matcherna men lyckades trots allt spela hem sin första turneringsvinst i en 14-års klass. Caijsas serve imponerade och åter igen hennes högsta lägsta nivå. Nu väntar ett par dagar med julfirande innan det blir en välförtjänt semester i Stockholm för tjejerna. Under semestern blir det deltagande för tjejerna i Europas största tennisturnering SALK Open. Caijsa börjar spela den 27 december och Ebba den 2 januari.
Jul på Liseberg 2013 Jul på Liseberg 2013 Jul 2013 Caijsa laddar vid Aspen - Lerum 2013


Webdesign av Websoluto.se