Dagens matcher

2019-01-22 kl 06:00 - Australian Open Junior Championships (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Valentina Ryser vs Sada Nahimana & Moyuka Uchijima (BI)

0-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-12-16 - Caijsa i Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer. I en ny artikelserie möter Tennismagasinet ett antal spelarprofiler i olika åldrar för intressanta samtal, men också i utmanarmatcher på banan. Först ut i artikelserien blev Caijsa Hennemann. Fantastiskt roligt för Caijsa som haft en fantastisk utveckling i sitt spel under året, och dessutom får lite kredit för att hon alltid ger järnet och är en fantastiskt trevlig tjej.
Caijsa i Svenska Tennismagasinet Caijsa i Svenska Tennismagasinet


Webdesign av Websoluto.se