2013-11-30 - Caijsa växlade upp i Påvelund

Caijsa valde Prince Open i Påvelund före ETA turneringen på GLTK. Mycket för att spela mer under press och även för att chansen för fler träningsmatcher var större. Caijsa valde rätt och fick tre mycket bra matcher mot motståndare i FS14, varav 2 av motståndarna deltog parallellt i ETA på GLTK. Just mot dessa två tjejer valde Caijsa att spela för att vinna och inte bara för att träna teknik. Cecilia Engbäck besegrades med 6-3, 6-3 och Tova Tilk Tobrand med 6-2, 6-0. Caijsa valde att avstå finalen för att kunna spela kvalmatcher i Borås istället, och gav därför segern till trevliga Tova i samband med matchbollen. Caijsa visar åter igen att hon tar nya steg hela tiden. Bara på några veckor har hon utvecklats mycket, vilket beror på att hon vågar träna på nya saker i matchsituationer. Hon riskerar att förlora mot normalt lägre rankade motståndare ena veckan, för att veckan efter helt spela ut ett par av Göteborgs bästa 14-åringar. Detta är extra imponerande då Caijsa endast tränar med spelare i 14-års (00/99) klassen en timma i veckan på Ullevi.


Webdesign av Websoluto.se