2013-11-24 - Nya matcher "på landet"

Syskonen Hennemann var i helgen utanför Göteborg och spelade nya träningsmatcher. Bäst både spelmässigt och resultatmässigt gick det för Ebba som spelade mycket bra tennis i Bolon Open som spelades i Ulricehamn och i ett snöigt Dalsjöfors. Ebba spelade ett mycket varierat spel hela turneringen, och har framför allt hittat en trygg och offensiv backhand. I finalen i 12-års klassen mot Saga Berggren från Ljungskile lyckades Ebba med 7 winners med sitt nya vapen. Tyvärr räckte detta inte till vinst i denna välspelade final som Saga Berggren vann rättvist med 6-2, 6-4. Caijsa deltog i 14 års klassen i Kungsbackas Simplicity Open. Trots tokoffensivt spel och mängder av felbeslut var det oerhört nära att det trots allt blev en finalplats. Caijsa hade 6-1 och 5-4 men Sofia Hellman från Torslanda vände och vann med 6-3 i avgörande set. Nästa vecka börjar Prince Open i Påvelund. Otursförföljde Ebba stukade handleden samt sträckte ryggen i Ulricehamn, vilket gör att hon antagligen få hoppa över denna tävling. Caijsa däremot ställer upp i 14-års klassen och fortsätter att träna med mycket fart mot äldre motståndare.
Ebba och Saga Berggren i final 2013 Ebba i Ulricehamn Ebba laddar inför finalen Vintern har kommit i Dahlsjöfors


Webdesign av Websoluto.se