2013-11-03 - Caijsa vann sista bollen i finalen

Caijsa vann finalens sista singelmatch genom att kontrollerat besegra Stockholms bästa spelare Jessica Mridha med 6-1, 6-1. Tyvärr räckte inte detta då Stockholm vann övriga tre singelmatcher övertygande. Göteborg kom därför tvåa i regionstävlingen för flickor 12 (Lag-SM). Detta var Caijsas sista tävlingsturnering för året. Nu väntar endast ett par träningsturneringar i nov/ dec före säsongen 2014 som börjar med SALK-Open vid nyår. Caijsa behöver inte känna någon stress då hon redan har utvecklat mer fart, balans och visat motståndarna att hon kan föra matcherna i 12-års klassen. Det skall bli spännande kommande säsong att se om det finns möjlighet att även hota övriga tjejer i nästa års 14-års klass.
Noterbart efter regionstävlingen är att Caijsa tillsammans med Vanessa Widell-Ersöz aldrig förlorat mot något annat svenskt dubbelpar i sin åldersklass. 2 SM guld, 1 SM brons, Båstadvinst, silver i SALK och vinst i SEB Next Generation (Kalle Anka Cup). Nästa tävlingsdubbel blir inne-SM 2014 på GLTK, och fram till dess skall Caijsa försöka hitta någon trevlig och duktig dubbelpartner som ersättare för Vanessa som istället bildar par med Ebba.
Regionsilver F12 - 2013 Regionsilver för Göteborg - 2013 Regionsfinal - Täby 2013


Webdesign av Websoluto.se