2013-11-02 - 1-1 efter dubbelmatcherna

Första dagen i lag-SM för flickor 12 är slut. Efter de båda inledande dubbelmatcherna är ställningen mellan Stockholm vs Göteborg 1-1 i matcher. Caijsa/Vanessa vann över Furst/Petrovic med 6-4, 6-4. Vid 3-4 i första set ökade tjejerna farten och då hängde delar av Stockholmslaget inte med, vilket gjorde att våra tjejer vann första set och sedan tog ledningen med 4-0 i andra set. Stockholm knaprade in några games i slutet men segern var aldrig hotad. I den andra dubbelmatchen förlorade Karlander/Shasteen med 2-6, 5-7 mot Temirhanova/Dahlström. Lerumstjejerna var utspelade fram till 2-6, 0-3, men lyfte sedan spelet och hade ett tag chansen att ta ledningen med 5-4 i andra set. Tyvärr dömde den annars duktiga domaren in en boll som var 30 cm utanför baslinjen, vilket efteråt känns som ganska avgörande i andra set. Imorgon avgörs finalen med de avslutande singelmatcherna. Lite fördel Stockholm som har bättre rankade spelare i 3 av de 4 matcherna. Chans till Göteborgsseger finns fortfarande då Göteborg har en riktigt bra sammanhållning i laget.


Webdesign av Websoluto.se