2013-10-31 - Ebba och Vanessa vann i Skåne

Ebba åkte till Helsingborg med sin kompis och dubbelpartner Vanessa för att deltaga i dubbelturneringen Tretorn Open. Det blev en resa på tre dagar med övernattning i Familjen Widell-Ersöz sommarhus i Båstad. Murre var helt själv med på resan och hade ansvaret för hela upplägget. Chaufför, kock, coach och filmare samtidigt som den sociala biten med övriga föräldrar, arrangörer och tränare skulle fungera som vanligt. Pappa Ersöz skötte detta galant och hjälpte tjejerna att vinna sin första dubbelturnering tillsammans. Samarbetet fungerar bättre och bättre och finalmatchen mot det svåra paret Lif/Radenkovic genomfördes nästan felfritt. Finalmatchen slutade med siffrorna 6-3, 6-0 och det kändes som om resan tillsammans gav precis det som tjejerna hoppades på. Nu ser de fram mot ett spännande dubbelår tillsammans 2014.
Final i FD12 - Helsingborg (Ebba och Vanessa) Finalvinst FD12 - Helsingborg Glädje efter finalvisten


Webdesign av Websoluto.se