2013-10-19 - Silver i Sanktan

Näsets SK F00 förlorade finalen i Sanktan slutspelet mot IK Zenith med 0-1. Tjejerna från väst såg tagna ut av stundens allvar och fick aldrig igång sitt normalt fina passningsspel. Man förlorade dessutom de flesta närkamperna genom att vara väldigt passiva i situationerna. IK Zenith tog därför helt rättvist ledningen med 1-0 efter halva första halvlek. IK Zenith hade även bud på fler mål men Näset SK kunde gå till halvtidsvila med endast ett måls underläge. I andra halvlek flyttade Näset fram positionerna och fick ett par lägen att kvittera. Andrea hade vid ett tillfälle en frispark i ribban och domaren missade också en solklar bakåtpassning till egen målvakt av IK Zenith. Motståndarna vinner till slut med matchens enda mål helt rättvist. Näset SK F00 skall dock vara mycket nöjda med slutspelet och har visat att man tillhör toppen i Göteborg. Nu hoppas vi att denna framgång gör att Caijsa tänker om inför 2014 och fortsätter spela fotboll så mycket det går.
Final Sanktan Cup F00 - 2013


Webdesign av Websoluto.se