Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-10-04 - Caijsa klar för semifinal

Imorgon lördag förmiddag spelar Caijsa poolfinal mot Fair Plays Victoria Carlsten. Båda tjejerna är dock redan klara för semifinal efter två segrar var under fredagen. Caijsa vann först över landslagskollegan Frida Furst från Trollbäcken med 6-2, 6-4, och sedan mot klubbkompisen Victoria Leth med 6-0, 6-0. Caijsa har spelat en offensiv och varierad tennis och ser mycket stark ut. I poolspelet spelar man med matchtiebreak, men i semifinalen måste man vinna 2 hela set för att ta sig vidare. Detta är inget som missgynnar Caijsa.


Webdesign av Websoluto.se