2013-09-15 - Göteborg tog sig till final

Tennis Göteborg vann poolfinalen mot Tennis Syd med 5-1 i matcher. När Vanessa slog in matchbollen mot Maja Radenkovic hade Göteborg ointagliga 4-1 mot Tennis Syd. Detta innebar att sista matchen som spelades samtidigt mellan Caijsa och Victoria Carlsten blev resultatmässigt betydelselös. Caijsa ville dock få ett kvitto på att hon även i vinter blir att räkna med, trots det tidiga utträdet ur förra månadens ute-SM i Växjö. 6-3, 7-5 är ett bra resultat men det som imponerande mest är inställning och det mentala. I andra set ligger Caijsa under med 2-4 och har gameboll mot sig till 2-5, och vid 4-5 har hon 2 setbollar mot sig. Ändå lyckas hon vinna andra set med 7-5 vilket innebar 5-1 totalt till Tennis Göteborg. Anmärkningsvärt är att Göteborg ställer upp med 2 spelare ett år unga och med en spelare två år ung, men samtliga dessa knattar vinner samtliga sina matcher. Det är mycket imponerande och visar att Göteborg även blir att räkna med 2014. Nu väntar final mot Tennis Stockholm lag 1 i Kungliga Tennishallen i Stockholm i november månad.
Team Göteborg - Regionstävling F12 - 2013 Regionstävling F12 - 2013 i Rönninge


Webdesign av Websoluto.se