2013-09-14 - Göteborg har kopplat greppet

På söndagen skall det avgöras vilka 2 regioner som får spela final i Regionstävlingen F12. I Grupp A möts Stockholm 1 och Tennis Mitt i en helt avgörande match. Här skall det till 2-3 skador på Stockholmstjejerna för att de skall missa finalspelet på hemmaplan i oktober. I Grupp B möter våra Göteborgstjejer titelförsvararna Tennis Syd i en helt avgörande match om den andra finalplatsen. De avgörande matcherna tjuvstartade med de båda dubbelmatcherna på lördagskvällen, för att under söndagen spela de sista 4 singelmatcherna. Göteborg har kopplat greppet med att vinna båda matcherna. Caijsa och Vanessa vann med 6-1, 6-1 och Shasteen och Karlander vann med 6-0, 6-1. Detta innebär en 2-0 ledning som kan bli oerhört viktig inför söndagens matcher som kan sluta hur som helst.
Caijsa möter landslagskompisen Victoria Carlsten, Viktoria Leth möter den hårt slående Olivia Pezo, Lisa Fagerberg möter svårspelade Annie Heinonen och Vanessa möter den fysiskt starka Maja Radenkovic. Vinner Göteborg 2 av singlarna så är gruppsegern klar. Vid endast 1 vinst avgörs set och gameskillnad, och vid 4 förluster åker definitivt Sydtjejerna till finalen i Stockholm. Tidigare i gruppspelet har Göteborg vunnit över Tennis Väst med 6-0 och över Stockholm 2 med 4-2 efter att redan efter 4 matcher haft en 4-0 ledning. Caijsa och Vanessa har vunnit alla sina 3 dubbelmatcher och Caijsa även sina 2 singelmatcher.


Webdesign av Websoluto.se