2013-08-16 - Nytt SM-Guld till Caijsa

Caijsa kan återigen titulera sig SM mästarinna i tennis. Denna gång i flickdubbel 12 som spelades utomhus i Växjö.Detta innebär att Caijsa och Vanessa försvarade sitt tidigare SM Guld inomhus, och har inte förlorat mot något annat dubbelpar i sin åldersklass. I finalen besegrades landslagsparet Victoria Carlsten - Fair Play och Frida Furst - Trollbäcken med 6-4, 6-0. När tjejerna låg under med 2-4 och spelade en ganska defensiv tennis var det inte många som trodde på seger, men våra kloka spelare höjde tempot och tog därefter 10 raka game. Detta var den sista stora turnering som Caijsa och Vanessa spelar tillsammans på ett tag framöver då Caijsa kommande år flyttas upp i klassen 14år och Vanessa bildar par med lillasyster Ebba istället. Glädjande kommer sammarbetet mellan familjerna Widell Ersöz och Hennemann att fortsätta!
SM-Guld FD12 - Utomhus SM Guld FD12 Stolta Coacher Damien och Kristian


Webdesign av Websoluto.se