Dagens matcher

2019-07-22 kl 17:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GD18)
Caijsa Hennemann & Maria Petrovic vs Sasha Hill & Sonay Kartal (GB)

2019-07-22 kl 12:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GS18)
Caijsa Hennemann vs Viktoryia Kanapatskaya (BY)

6-1, 7-6(11)

>> Se LiveScore

2013-08-15 - SM Final för Caijsa och Vanessa

Caijsa tillsammans med Vanessa är framme i sin 5:e raka stora dubbelfinal i klassen FD12. Kalle Anka cup vinst, SALK final, Inomhus SM vinst, Båstad vinst och nu även final i utomhus SM i Växjö. Detta är något unikt i Svensk juniortennis och visar att tjejerna oavsett resultat i finalen är bäst i Sverige. I finalen väntar landslagskompisarna Carlsten och Furst som nu hoppas på 3:e gången gillt efter 2 raka förluster. Kommer Ullevitjejerna  upp i normal standard finns det stora möjligheter att tjejerna får stiga högst upp på pallen igen.


Webdesign av Websoluto.se