Dagens matcher

2019-01-22 kl 06:00 - Australian Open Junior Championships (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Valentina Ryser vs Sada Nahimana & Moyuka Uchijima (BI)

0-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-08-15 - SM Final för Caijsa och Vanessa

Caijsa tillsammans med Vanessa är framme i sin 5:e raka stora dubbelfinal i klassen FD12. Kalle Anka cup vinst, SALK final, Inomhus SM vinst, Båstad vinst och nu även final i utomhus SM i Växjö. Detta är något unikt i Svensk juniortennis och visar att tjejerna oavsett resultat i finalen är bäst i Sverige. I finalen väntar landslagskompisarna Carlsten och Furst som nu hoppas på 3:e gången gillt efter 2 raka förluster. Kommer Ullevitjejerna  upp i normal standard finns det stora möjligheter att tjejerna får stiga högst upp på pallen igen.


Webdesign av Websoluto.se