2013-08-13 - Ebba hade det svårt men Caijsa drog sista livlinan

Ebba hade inte mycket att sätta till mot Alice Ala-Kojola som vann med 6-0, 6-1. Alice har därför skickat ut både Ebba och Caijsa ur singelturneringen i SM. Tjejerna behöver dock inte skämmas då Alice är en svårslagen tjej från Norrtälje med ett litet annorlunda spel. Det som varit mest glädjande i Växjö är att Ebba klarat av att spela tennismatcher trots sina axelsmärtor. Inget som kommer bli sämre men Ebbas kalk i axeln hugger som knivar, men tjejen har bestämt sig för att vänja sig vid smärtan. Varken Ebba eller Caijsa är kvar i singelturneringen och Ebba är även utslagen i dubbelturneringen, vilket gjorde att det bara fanns en livlina kvar att hålla sig kvar i turneringen. Caijsa tillsammans med Vanessa tog chansen genom att besegra det svårslagna dubbelparet Shasteen/Karlander med 6-3, 6-1. Stora siffror men matchen var mycket jämn och matchens bästa spelare var faktiskt Emma Shasteen.


Webdesign av Websoluto.se