2013-08-12 - Ebba vann men Caijsa förlorade

Ebba spelade en stabil tennis mot Växjös Ana-Tilde Windborg och vann med 6-4, 6-4, och är nu klar för 4:e omgången i utomhus SM. I nästa omgång väntar Norrtälje TK's Alice Ala-Kojola som tyvärr slog ut Caijsa i 3:e omgången med 7-6 (5), 7-5. Alice spelade en svårläst tennis och imponerade även med sin starka fysik. Caijsa hade 6-5 i första set och 5-2 i andra set, men några lätta misstag i avgörande lägen gjorde att Alicie kunde vinna rättvist mot Caijsa. Hur Ebba skall kunna vinna mot Alice blir en svår nöt att knäcka, men viktigast är att Ebba själv tror på att det finns en chans och att hon spelar klokt. Det har regnat mycket under måndagen vilket gör att dubbelmatchen mellan Caijsa/Vanessa vs Shasteen/Karlander är flyttad till tisdagen.


Webdesign av Websoluto.se