Dagens matcher

2018-11-18 kl 11:00 - Seriespel - Lerum (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Stella Schadewitz vs Vilma Karlander & Emma Shasteen (SE)

2-6, 6-4, 5-10

>> Se LiveScore

2013-08-04 - Slutspelet slutspelat

Slutspelet hann knappt börja innan Näsets SK F02 åkte på en snöplig förlust i 8-dels finalen mot Västerås IF på söndagen. En svidande förlust då Näsets tjejer inte kom upp i normal standard samtidigt som laget brände en straff i slutminuterna av ordinarie matchtid. Västerås fick ganska snart in ledningsmålet 0-1 via en hörna, men hade därefter inte många fler målchanser under resterande del av matchen. Näset tryckte på, men var uddlösa i avslutningen och fick  nöja sig med 1-1. Efterföljande straffläggning visar hur målsnål matchen var, slutresultat 2-3. En mycket tråkig avslutning på en annars fantastisk cup!


Webdesign av Websoluto.se