2013-08-02 - Slutspel i Ölands Djurparkscup

Näsets SK F02 spelar i helgen Sveriges största fotbollscup för endast 11-åringar. Tjejerna bor tillsammans på campingen centralt i Färjestaden på Öland med gångavstånd till cupområdet. Det är 5 lag i gruppen och 2 lag går direkt till slutspelet som börjar på söndagen. Efter redan 3 segrar för Näsets SK under fredagen är laget redan klart för slutspelet. På lördagen spelar man endast den sista matchen i gruppen, innan hela laget tillsammans går till Ölands Djurpark för att träffa elefanter, åkattraktioner och badlandskap. På fredagskvällen var det även invigning som innebar att samtliga 60 lag marscherade genom hela Färjestaden.
Näsets F-02 - Ölands Djurparkscup 2013 Invigning Ölands Djurparkscup 2013 Supporters - Ölands Djurparkscup 2013 Ebba glad efter en bra insats


Webdesign av Websoluto.se