2013-07-27 - Sverige utslagna på setskillnad

Sverige förlorade matchen mot Bosnien & Herzogovina med 2-1. Matchen var redan förlorad efter de båda inledande singelmatcherna som Sverige förlorade ganska klart. Caijsa mötte motståndarnas bästa spelare och hängde med fram till 4-5 i första set, och visade upp fantastiskt bra spel, bra inställning och var mentalt stark. Av någon anledning ändrade Caijsa spelsätt i andra set vilket den 30 cm längre och 30 kg tyngre motståndaren utnyttjade. Sverige, Portugal och Slovenien hamnade därför alla på 1 poäng i gruppen efter en seger och två förluster. Andra platsen i gruppen tog Portugal som hade vunnit flest set av de tre lagen på 1 poäng. Det var väldigt nära att Sverige tog sig till en helt avgörande match att kvalificera sig till EM på Korsika, men nu väntar istället match om 5:e plats mot Österrike.
Team Sweden - Girls 12 - EM Rakovnik 2013 Supporters - Fam Furst & Fam Hennemann />


Webdesign av Websoluto.se