2013-07-25 - Snöplig 1-2 förlust mot Slovenien

Sverige förlorade den avgörande dubbelmatchen med 3-6, 6-2, 4-6 och därmed hela matchen mot ett blekt Slovenien. Sverige är bättre på det mesta men har ett jättestort problem med inställningen. Förlorar vi en poäng så ser det ut som att vi förlorat hela matchen, istället för att direkt fokusera på nästa boll. Slovenien vann första singelmatchen mot Sverige, men sedan kvitterade Caijsa i sin singelmatch genom att vinna mot Sloveniens bästa spelare med 6-4, 6-2. Slovenien var det lag som vi skulle ha vunnit mot för att ha chans att bli etta eller tvåa i gruppen. Nu blir det mycket svårt att besegra både Portugal och Bosnien och Herzogovina.
Frida Furst & Caijsa - EM i Rakovnik 2013 Victoria Carlsten & Frida Furst - EM i Rakovnik 2013 Caijsa & Frida Furst - EM i Rakovnik 2013 Supporters - Camilla, Ebba och Peter, EM i Rakovnik 2013


Webdesign av Websoluto.se