2013-07-15 - Kina och Märsta

I Gothia Cup spelar över 1600 lag från över 78 olika länder. Caijsa deltager med Näsets SK F13 och har även hastigt fått hoppa in i Näsets SK F12. Det är 4 lag i båda Näsetlagens grupper och 2 av lagen i båda grupperna kommer från Kina och Märsta. Världen är trots allt inte så stor. Caijsa har spelat 2 matcher mot Kinesiskt motstånd och en match mot Märsta IK. Inför sista gruppspelsmatcherna imorgon onsdag är förutsättningarna följande för att gå till A-slutspel ( 2 bästa lagen i varje grupp). Tar F13 poäng mot Rönninge Salem så blir det definitivt A-slutspel. Vid knapp förlust kan F13 ändå gå vidare om Beijing Dongcheng inte vinner över Märsta IK med för många mål. F12 måste vinna över Dalstorp IF och samtidigt ta in 5 +/- mål på Henan Lin Ying Bei Jie ST, som i sin tur måste förlora mot Märsta SK. Känns som om F13 har större chans än F12, men som någon klok person sa för länge sedan "bollen är rund".
Gothia Cup F00 - 2013 Gothia Cup - Invigning 2013 Gothia Cup F00 - 2013


Webdesign av Websoluto.se