Dagens matcher

2019-07-22 kl 18:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GD18)
Caijsa Hennemann & Maria Petrovic vs Sasha Hill & Sonay Kartal (GB)

2019-07-22 kl 12:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GS18)
Caijsa Hennemann vs Viktoryia Kanapatskaya (BY)

6-1, 7-6(11)

>> Se LiveScore

2013-07-10 - Inget spel i Höllviken

Caijsa väljer att stå över spel i Höllviksspelen då kroppen säger ifrån efter turneringssegrarna i Båstad, Ystad och Falkenberg. Ebba och Caijsa är dock på plats ändå men fokuserar på bad, minitennis och andra aktiviteter. Tjejerna fick trots allt vara på tennisbanan men som bollkallar istället för spelare. Detta i samband med singelfinalen i Herrar -70 år som spelades mellan Christer Furst - Trollbäcken och Aleksander Petrovic - Mälarhöjden. Det är imponerande att äldre herrar med obefintlig fysik kan prestera tennis på denna nivå.
Christer Furst & Aleksander Petrovic Ebba och Caijsa - Höllviken 2013


Webdesign av Websoluto.se