2013-07-06 - Semester i Falkenberg

Strandbadsturneringen i Falkenberg spelas för flickor och pojkar 12 år mellan 4-9 juli. Göteborg tennis arrangerar därför en resa till Falkenberg för några av de bästa spelarna i Göteborg. 4 tjejer, 4 killar och ledaren Viktor Stiern från GLTK bor tillsammans på vandrarhemmet Falkberget. Förutom tennismatcher och tennisträningar blir det bad, beachvolleyboll, minigolf och andra aktiviteter. Gänget från Götet verkar ha riktigt kul, och Caijsa passar på att ta turneringen som lite semesterträning. Resultatet är helt ointressant då Caijsa redan är kvalificerad som ohotad etta till mastersslutspelet i Nike Junior Tour som spelas i oktober. Ebba är också i Falkenberg utan att spela tennis och bor på Hotel Strandbaden tillsammans med resten av familjen.
Strandbadsturneringen i Falkenberg - Team Göteborg 2013 Minigolf i Falkenberg - Team Göteborg 2013


Webdesign av Websoluto.se