2013-07-02 - Caijsa - Hannah 4-6, 3-6

Siffror ljuger aldrig, och inte heller när Caijsa förlorade mot Hanna Viller Møller från Danmark med 4-6, 3-6, och åkte ut i andra omgången i Wahlstedt's ETA turnering. Caijsa spelade stundtals mycket bra tennis och var stark mentalt, men tyvärr fanns inte den riktiga skärpan på plats i många av de avgörande matchsituationerna. 34 egna unforced errors mot danskans 14 är ganska ovanligt när det gäller Caijsa, men givetvis beror det också på att Hannah Viller Møller är en mycket bollsäker och snabb spelare. Caijsa förlorar mot Danmarks bästa 12-åring men det känns ändå som att Caijsa är den bättre tennisspelaren. Detta, tillsammans med att Caijsa känns mycket mer bekväm mot internationellt motstånd, tar Caijsa med sig till nästa äventyr som närmast efter träningsmatcher i Falkenberg och Höllviken är lag EM kval i Tjeckien den 24-28/7.
Caijsa & Cecilia Schmidt från Köln (DE) Caijsa & Cecilia Scmidt från Köln (DE) Caijsa & Cecilia Scmidt från Köln (DE)


Webdesign av Websoluto.se