2013-07-01 - Caijsa speaks English

Målsättningen med resan till Wahlstedt i Tyskland är att försöka ta för sig mer på och utanför banan i internationell miljö. Caijsa har redan visat framfötterna genom att på engelska funnit en tysk spelpartner i dubbel, och haft en dialog med tävlingsledningen om att hon önskar spela dubbel med sin nya dubbelkompis. Cecilia Schmidt är kanske inte den spelaren som man vinner turneringar tillsammans med, men det skall bli spännande att se Caijsa samarbeta på planen genom sin engelska. Idag i sin singelmatch imponerade Caijsa genom att ifrågasätta ett domslut, hämta tävlingsledningen och även fråga hur det gick för motståndare när hon trillade. Resultatet i matchen blev 6-1, 7-5 till Caijsa. Imorgon väntar en svår match för Caijsa då hon redan i andra omgången stöter på Hannah Viller Møller från Danmark. Hannah är Danmarks bästa 12-åring och tränar på Wozniackis Academy i Köpenhamn. Idag firades även Ebba som fyller 11 år. Tyvärr blev det ingen dubbel för Ebba då axeln fortsatt är för dålig.


Webdesign av Websoluto.se