2013-06-30 - Endast Caijsa spelar singel i Tyskland

På söndagsmorgonen åkte Ebba och Caijsa med minibuss till Wahlstedt i norra Tyskland. Tillsammans med sex andra spelare från SALK/ Stockholm och Ullevi TK skall de deltaga i den internationella tennisturneringen 3. Junior Future Wahlstedt. Tyvärr kommer inte Ebba att deltaga i singelturneringen då hon har problem med en överrörlig axel, vilket ger henne stor smärta när hon har armen ovanför axeln. Ebba har fått remiss efter magnetröntgen att bygga upp rotatorkuff och övriga axelmuskler under en längre period. Därför har Ebba till en början valt att vila från singelspel och endast deltaga i dubbel om det är möjligt. Caijsa lottades mot tyskt motstånd i första omgången vilket ger henne chansen att träna på sin engelska.


Webdesign av Websoluto.se