2013-06-25 - Caijsa & Melicka i dubbelfinal för flickor 16 i Ystad

Caijsa var inte anmäld för spel i någon dubbelklass i Ystadspelen eftersom parhästen Vanessa spelar SEB Next Generation Cup i Båstad. Trots detta har Caijsa spelat dubbel i två klasser! Först som reserv för Ebba (som har problem med axeln) i flickor -12. Caijsa bildade par tillsammans med Ebbas vapendragare Evelina Carlsson. Därtill som reserv för Ida Ferding som tvingades till återbud i klassen flickor -16. Caijsa bildade då par med Vanessas storasyster Melicka Widell Ersöz. Dessa båda vann sin första match tillsammans med 6-0, 6-0. Under tisdagskvällen fortsatte det fina spelet, vinst med 6-2, 5-7, 10-4. Final väntar på onsdag kl 14:30. Bättre debut kan man inte önska sig.
Caijsa och Melicka FD16 Ystadspelen 2013 Caijsa och Melicka Ystadspelen FD16 - 2013


Webdesign av Websoluto.se