2013-06-24 - Lag-EM för flickor 12 utomhus 2013

Caijsa har blivit uttagen att för andra gången i sitt liv representera Sverige i landslagssammanhang i tennis. Juniorlandslagstränaren Fredrik Hörnell meddelade den roliga nyheten på måndagen efter vinsten i Båstad. Sverige spelar ute-EM i Rakovnik, Tjeckien den 25-28 juli. Övriga länder i gruppen är Austria, Bosnia & Herzegovina, Czech Republic, Israel, Portugal, Slovak Republic och Slovenia. Ledare för den svenska flicktruppen är Patrik Larsson från Tennis Göteborg. Förutom Caijsa är även Frida Furst (Trollbäcken) och Victoria Carlsten (Fair Play) uttagna. Ett eventuellt EM slutspel spelas i Ajaccio, Frankrike den 8-11 augusti.
Caijsa är så klart väldigt glad och smickrad över uttagningen!
Caija uttagen till ute-EM flickor 12 - 2013


Webdesign av Websoluto.se