2013-06-22 - Caijsa vinnare efter rysare

Finalmatchen i flicksingel 12 år i Båstad Corem Open började kl 15.00 och slutade efter 2 regnavbrott kl 18.00. Caijsa hade till en början ingen chans mot fysiskt starka Frida Furst som genom mycket bra spel vann första set med 6-0. Caijsa tappade det mentalt och var på dåligt humör på banan. Vid 1-1 i andra set kom första regnavbrottet som antagligen blev Caijsas räddning. Caijsa fick ta emot mycket kritik för sitt uppförande som inte var acceptabelt. Hon fick ett ultimatum att uppföra sig mot motståndare och publik och avsluta matchen på ett acceptabelt sätt. Caijsa skämdes men gick ut i andra set och visade att hon kan fokusera på rätt saker. Caijsa vann andra set med 6-1 genom ett mycket defensivt spel, men framför allt på att även tro på att hon fortfarande kunde vinna. Vid 5-5 i avgörande set kom nästa regnavbrott och nu flyttades matchen inomhus. Caijsa började med ett dubbelfel men vann sedan resten av alla bollarna.  Helt makalöst, otroligt och fantastiskt roligt att kunna vinna en sådan stor final efter så usel inledning. 0-6, 6-1, 7-5.


Webdesign av Websoluto.se