Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-06-21 - Guld i dubbel för Caijsa och Vanessa

Precis före midsommarstången hissades slog Ulleviparet in matchbollen på Drivan och tjejernas första dubbelguld i Båstad var vunnet. Efter att ha förlorat de 5 första bollarna var det sedan ingen tvekan om att guldet skulle hem till Göteborg. Ett stort grattis till Vanessa och Caijsa som åter igen visade vilka som är bäst i Sverige. Imorgon lördag spelar Caijsa semifinal i singelturneringen mot Jessica Mridha från SALK. Jessica är rankad som nr 2 i Sverige i 12-års klassen vilket bäddar för en riktig thriller. Caijsa tog sig till semifinal via 6-3, 6-1 mot Maja Radenkovic.
Seger i FD12 - Båstad Corem Open 2013 Midsommar i Båstad 2013


Webdesign av Websoluto.se