2013-06-20 - Final i Båstad för Caijsa

På midsommarafton spelar Caijsa sin första final i Båstad. Tillsammans med sin dubbelpartner Vanessa Widell Ersöz har de för 4:e gången lyckats komma till final i en av de största tävlingarna i Sverige. Vinst i "Kalle" juni 2012, final i SALK 2013, SM-mästare inomhus 2013 och nu final i Europas största juniorturnering. Detta är mycket imponerande. I kvartsfinalen i Båstad ställdes Ullevitjejerna mot poängmässigt de mest framgångsrikaste tjejerna, Furst/Carlsten. 6-4, 6-2 blev siffrorna efter att våra tjejer åter igen taktiskt spelat ut motståndarna. I semifinalen väntade sedan Bostrand/Radenkovic från Skåne. Ett otäckt duktigt par som båda är födda 2002. Caijsa/Vanessa lyckades efter en mycket tight match vinna med 6-3, 6-4. På midsommarafton väntar 2 Stockholmstjejer med efternamnen Petrovic/Mezan som också är födda 2002. Detta innebär att Caijsa är äldst i finalen då Vanessa också är ett år ung. I singel är Caijsa klar för kvartsfinal mot Maja Radenkovic. Caijsa har full kontroll på sin motståndare och hade på torsdagskvällen redan sin gameplan klar. Caijsa har inte spelat sin bästa tennis ännu, men skall försöka plocka fram det bästa hon har under de sista dagarna. Förhoppningsvis blir det match även på lördag.


Webdesign av Websoluto.se