2013-06-19 - Ebba skadad

Tyvärr fick Ebba lämna WO till onsdagens dubbelmatch med Evelina efter att hennes axelskada blivit värre under dagens singelmatch mot Maja Radenkovic. Ebba har en längre tid haft ont i axeln i samband med serverörelsen men kunnat spela tennis trots allt genom underarmsserve. Under onsdagens match gjorde smärtan sig närvarande även under övriga tennisslag, vilket gjorde att Ebba var tvungen att tacka nej till fortsatt deltagande i Båstadturneringen. Ebba hann dock visa upp för spelare och publik vad hon kan genom stundtals bländade tennisspel. Nu väntar svar på magnetröntgen och antagligen en längre tids vila. Förhoppningsvis får vi se Ebba fullt frisk igen på tennisbanan till hösten, och då med revanschlusta som kommer ge många motståndare obehagliga upplevelser. Fortsatt spel i Båstad väntar för Caijsa efter att hon vunnit mot Frida Bostrand med 6-2, 6-1 och även två dubbelmatcher tillsammans med Vanessa. Imorgon torsdag är det 1/8-final mot Thea Kraft - KLTK och kvartsfinal i dubbel mot Carlsten/Furst.


Webdesign av Websoluto.se