2013-06-18 - Årets Båstadtennis är igång

Proffsen spelar i Båstad under juli månad. Mellan 8-23 juni går Båstad Corem Open 2013. Denna turnering är Europas största tennistävling för juniorer och spelas på grusbanorna i och runt omkring Båstad. Efter hand som spelarna blir färre spelas alla matcher på anläggningen Drivan som även är Båstad Sportcenter. Caijsa och Ebba gick in i tävlingen under omgång 2 som färdigspelades under tisdagen. Ebba vann mot Lidingös Ebba Beckman med 6-1, 6-0 och Caijsa mot Spårvägens Svetlana Teterina med 6-1, 6-1. Ebba tillsammans med Evelina Carlsson slog även norskorna Jentoft/Nordklev i dubbelturneringens första omgång.
På onsdagen väntar betydligt svårare motstånd för systrarna Hennemann. I singel ställs de mot Skånes bästa 11-åringar. Maja Radenkovic - Malmö Bellevue (Ebba) och Frida Bostrand - Fair Play (Caijsa). I dubbel väntar SM-silvermedaljörena Mridha/Salemyr för Ebba och Evelina, och för Caijsa och Vanessa väntar Rosenlöf/Lindqvist från Helsingborg. Hur själva spelet sett ut hittills är svårt att säga då tjejerna är på plats med mormor och morfar. Dessa är inte objektiva i sin bedömning Wink
Båstad - Drivan - 2013


Webdesign av Websoluto.se