2013-06-07 - 16 nya Baseline Tour poäng

På fredagseftermiddagen spelades sprinten för FS12 i Pixbo, en tävling som även ingår i Göteborgs Baseline Tour. Caijsa och Ebba spelade i var sin pool. Taktiken var att få båda till semifinal och placera sig så att de slapp möta varandra tidigare än i en final. Både Caijsa och Ebba vann sina pooler även om Caijsa släppte den betydelselösa matchen mot Vilma Karlander, Lerum. I semifinalerna mötte systrarna var sin spelare från Partille TK. Ebba vs Lova Asp och Caijsa vs Ann-Marie Vogel. Ebba spelade bra mot Lova men kunde tyvärr inte slå igenom den mycket defensive Partillespelaren. Tråkigt att Ebba förlorade matchen på en fantastiskt fin forehand som dömdes ut. Caijsa passade på att träna toppspinnteknik i sin semifinal, men vann trots detta matchen enkelt med endast ett verktyg med sig ut på planen. Nu väntade final mot Lova Asp. Finalen blev kattens lek mot råttan och Caijsa körde över Lova med 3-0 och totalt 6-0 i turneringen. Detta innebär 10 nya poäng för Caijsa och 6 nya för Ebba. Ullevispelarna har tagit ett stort steg framåt och för spelet i samtliga matcher, samtidigt som konkurrenterna fortfarande tränar på att försöka få över bollarna. 
Pixbo Sprint FS12 2013


Webdesign av Websoluto.se