2013-06-01 - Caijsa visade vägen i seriefinalen

Näset F00 hade på lördagseftermiddagen i 30 graders värme match mot serieledarna Eriksberg IF. Hisingslaget hade 11 poäng och en match mer spelad mot Näsets 7 poäng. Förlust för Näset hade inneburit en ordentlig uppförsbacke inför höstsäsongen. Redan när domaren blåste igång matchen märkte man att detta skulle bli en tuff match mellan två lag som båda gick för seger. Det var grinigt både på plan och även bland ledare och föräldrar. Näset hade mer boll än motståndarna men Eriksbergs omställningar var ständigt ett hot. Näset fick sin första hörna efter 10 min. Efter några motlägg hamnade bollen hos Caijsa. I ett trängt läge lade Caijsa över bollen till vänsterfoten och tryckte upp bollen i nättaket. Ett riktigt klassavslut ! Näset fick första gången en tvåmålsledning när Olivia Alfredsson via ett konstnummer gjorde 3-1 till hemmalaget. 10 min före slutsignalen reducerade Eriksberg IF till 3-2 och hade sedan flertalet möjligheter att kvittera, men Anna Nicklasson visade åter igen att hon är bland de bästa målvakterna i Göteborg. Näset F00 har nu vunnit 3 av 5 seriematcher. och dessa 3 matcher har Caijsa deltagit i. Med mål i varje match och totalt 4 gjorda visar Caijsa att hon gör mycket nytta för laget. Nu återstår bara en match före sommaruppehållet. Seger mot Torslanda och Näsettjejerna får vila som serieledare över sommarlovet.


Webdesign av Websoluto.se