Dagens matcher

2019-03-20 kl 14:30 - W15 Antalya (Outdoors, Clay) (WD)
Caijsa Hennemann & Melis Yasar vs Anna Ukolova & Eliessa Vanlangendonck (RU)

6-3, 3-6, 8-10

>> Se LiveScore

2013-05-25 - Näset Cup (F02)

Näsets F-02 spelade under lördagen Näsets Cup. Tjejerna ställde upp med ett starkt lag för dagen vilket gjorde att känslan av vinst låg i luften. Gruppspelet bestod av totalt fem matcher och det var svårt att föreställa sig vilket lag som skulle kunna vinna över våra tjejer. När de fem matcherna var slutspelade hade Näset vunnit 3, spelat oavgjort 1 och förlorat 1. Godkänd insats frånsett ett svagt försvar under en kort period som ledde till den enda förlusten. Snopet fick Näset packa ihop sina saker och avsluta dagen något tidigare än vad man planerat. Lycka till nästa gång Wink


Webdesign av Websoluto.se