2013-05-25 - Falköping 14s Summer Cup

Som presonlig utveckling inom tennis är det viktigt att börja vänja sig vid internationella tävlingar och internationellt motstånd. Detta gör man enklast genom att delta i ETA turneringar som Tennis Europe anordnar. Caijsa har tidigare deltagit i tre ETA turneringar, och Ebba i två. Båda gångerna i GS12. Caijsa tog möjligheten till ytterligare en internationell turnering på "hemmaplan" i GS14 som startar på måndag i Falköping. För att komma med i huvudturneringen krävdes kval-spel under lördagen. Caijsa lottades mot svenska Linn Harrysson (F00) och vann med siffrorna 6-3, 6-1. Detta betyder att Caijsa är med i huvudtävlingen som startar på måndag. Nu håller vi tummarna för att Caijsa blir lottad mot internationellt motstånd för att öva sig i den situationen.


Webdesign av Websoluto.se