2013-05-22 - Ingen Kalle Anka Cup i Båstad

Varken Caijsa eller Ebba lyckades kvala in till SEB Next Generation Cup (Kalle Anka Cup) i Båstad 24-29 juni. Caijsa förlorade mot klubbkompisen Lisa Marzelius med de klara siffrorna 1-6, 2-6. Lisa Marzelius får sällskap av Paulina Engbäck Partille från region Göteborg i klassen F13. Ebba hade chansen i den direkt avgörande semifinalmatchen mot Vilma Karlander från Lerum. Ebba fick en mardrömsstart och hade varken koll på nerver, vind eller blåst i första set som slutade 1-6. I andra set försökte Ebba komma in i matchen genom ett aggressivare spel vilket nästan hade givit Ebba setet. Vilma vann tre raka game när Ebba hade 5-4 vilket gjorde segersiffrorna
6-1, 7-5 till Lerumstjejen. Vilma får sällskap av Ullevi TK' s Vanessa Widell Ersöz i klassen FS11. Nu håller vi alla tummar vi har att Vanessa gör en bra tävling i Båstad och kämpar till sig en topplacering. Caijsa och Ebba får analysera om de kunde gjort något annorlunda inför kvalet och sedan kika framåt efter nya utmaningar.


Webdesign av Websoluto.se